cargo-partner: nove pisarne v Avstraliji, Združenih arabskih emiratih, Maleziji in Avstriji
22.07.2019 11:23
Mednarodni ponudnik prevozov in logistično-informacijskih rešitev je 15. julija odprl prvo pisarno v avstralskem mestu Melbourne, s pisarno v Dubaju pa na zemljevid omrežja pisarn dodaja še eno ...
Več ▼

Mednarodni ponudnik prevozov in logistično-informacijskih rešitev je 15. julija odprl prvo pisarno v avstralskem mestu Melbourne, s pisarno v Dubaju pa na zemljevid omrežja pisarn dodaja še eno državo. Utrjujejo tudi prisotnost v Avstriji in Maleziji.

Prihodki družbe cargo-partner naraščajo v skladu z načrti. Podjetje z novimi skladišči po vsem svetu krepi omrežje pogodbene logistike in hkrati povečuje število pisarn na obstoječih in novih trgih. Najnovejši prispevek k mednarodni prisotnosti podjetja je odprtje pisarne v avstralskem mestu Melbourne, ki je pričela delovati 15. julija, izkušena ekipa cargo-partner pa v njej ponuja celovito paleto storitev letalskih, ladijskih in cestnih prevozov, pogodbene logistike, carinskih storitev in drugih storitev z dodano vrednostjo.

Poleg Melbourna je podjetje odprlo pisarno še v malezijskem mestu Penang, kjer ponuja prodajne storitve in storitve za stranke. V Maleziji od leta 2011 že deluje pisarna v glavnem mestu Kuala Lumpur. V Dubaju (ZAE) je podjetje odprlo pisarno za stik z agenti in podporo ključnim strankam. Kljub rastoči mednarodni prisotnosti pa cargo-partner ne pozablja na svoje avstrijske korenine: z namenom okrepitve položaja v zahodni Avstriji bodo avgusta odprli novo pisarno v mestu Wolfurt v najzahodnejši avstrijski provinci Vorarlberg.

Direktor podjetja cargo-partner Stefan Krauter motive za nepretrgano rast razlaga takole: »V skladu z našo strategijo organske rasti v nekaterih državah krepimo svojo prisotnost, kot denimo na Kitajskem, Maleziji ali zahodni Avstriji. Nova pisarna v Dubaju bo omogočila razvoj našega mednarodnega omrežja predstavnikov v zalivskem območju in podsaharski Afriki, nudila podporo nekaterim od naših ključnih strank in našim prevoznim partnerjem ter povečala kakovost naših storitev na teh območjih. V Avstraliji že dolgo poslujemo uspešno, zato smo se odločili, da na ta trg tokrat vstopimo z lastno organizacijo

O podjetju cargo-partner

Podjetje cargo-partner je ponudnik celostnih informacijskih logističnih storitev v zasebni lasti, ki ponuja širok portfelj storitev letalskih, ladijskih in kopenskih prevozov ter skladiščne logistike. Podjetje ima več kot 30-letne izkušnje na področju informacijske tehnologije in optimizacije celotne oskrbovalne verige, po meri prilagojene storitve pa načrtuje za širok spekter panog in tako ustvarja konkurenčno prednost za svoje stranke povsod po svetu. Podjetje cargo-partner je bilo ustanovljeno leta 1983, v letu 2018 pa je s pomočjo 3.000 zaposlenih ustvarilo promet v višini skoraj 753 milijonov evrov. Skupina cargo-partner je v letu 2018 praznovala svojo 35. obletnico.