Nomago nadgradil povezavo do Benetk in Trevisa z možnostjo zakupa družinskega kotička
09.01.2019 09:46
Ljubljana, 8. januar 2019 – Z letom 2019  Nomago še dodatno nadgrajuje shuttle bus, s katerim je sredi lanskega leta povezal Slovenijo in letališči v Benetkah ter Trevisu. Po novem lahko ...
Več ▼

Ljubljana, 8. januar 2019 – Z letom 2019 Nomago še dodatno nadgrajuje shuttle bus, s katerim je sredi lanskega leta povezal Slovenijo in letališči v Benetkah ter Trevisu. Po novem lahko namreč uporabniki rezervirajo tudi družinsko vozovnico, kjer ima družina svoj skupinski kotiček z mizo, otroci pa v družinskem razredu potujejo še ceneje kot sicer. Druga novost so premium vozovnice z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom.

»Podobno, kot se razlikujejo razlogi, zaradi katerih potujemo, se razlikujejo tudi potrebe, ki jih imamo na potovanjih. Posameznik na službeni poti želi denimo tudi pot do letališča izkoristiti za pripravo na sestanke, medtem ko bi mlada družina ta čas rada izkoristila za druženje in igro,« razloge za nadgraditev shuttle busa Nomago pojasnjuje Marjan Beltram, izvršni direktor za turizem in storitve mobilnosti v družbi Nomago.

»Direktna linija med Ljubljano in beneškima letališčema, ki smo jo vzpostavili konec lanskega julija, je bila izredno dobro sprejeta, saj smo v vsega petih mesecih prepeljali že več kot 17.000 potnikov in opravili prek 350.000 kilometrov. To je približno toliko, kot če bi devetkrat obkrožili Zemljo okoli ekvatorja. Cilji za letošnje leto so še ambicioznejši, saj načrtujemo, da bomo lanskoletni rezultat več kot podvojili,« še dodaja Beltram.

 

Nomago nadgradil povezavo do Benetk in Trevisa z možnostjo zakupa družinskega kotička